FC Twente/Heracles Academie

FC Twente/Heracles O21 onderuit tegen NAC Breda

FC Twente/Heracles Onder 21 speelde zaterdag zijn zesde competitiewedstrijd van het seizoen. Na eerdere nederlagen tegen Feyenoord en De Graafschap, en overwinningen op FC Groningen, Cambuur en ADO Den Haag, leed het team van Jord Roos opnieuw een verlies. Dit keer moesten de talenten met 2-1 hun meerdere erkennen in NAC Breda, waarmee ze hun derde nederlaag van het seizoen incasseerden.

NAC Breda kwam in de 16e minuut op voorsprong. In de 22e minuut wist Jort Ribbers echter gelijk te maken voor zijn team na een mooie actie en voorzet van Shi-Jon Martina. Vlak voor rust nam NAC opnieuw de leiding, wat de stand op 2-1 bracht. In de tweede helft bleven verdere doelpunten uit, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 overwinning voor NAC Breda.