FC Twente/Heracles Academie

FC Twente/Heracles onder 21 boekt ruime overwinning op SC Cambuur

FC Twente/Heracles Onder 21 speelde zaterdag zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen. Na een 1-4 nederlaag tegen Feyenoord en een 2-4 overwinning op FC Groningen, wisten de jonge talenten Cambuur te verslaan met 4-0.

In de eerste helft openden de talenten de score in de 21e minuut dankzij een doelpunt van middenvelder Harrie Kuster. Beide teams gingen met een 1-0 stand de rust in. Na de pauze nam de ploeg van Jord Roos direct het initiatief. In de 48e minuut breidde verdediger Juliën Mesbahi de voorsprong uit naar 2-0. Twee minuten later voegde Joey Antonioli een derde doelpunt toe met een afstandsschot van twintig meter. Aanvoerder Shi-Jon Martina zorgde vervolgens voor de 4-0 eindstand met een kopbal.

Opstelling: Yannick Gerritsen, Jim van der Logt, Juliën Mesbahi, Jop Tijink, Semir Lbenay, Harrie Kuster, Jort Ribbers, Tiago Codinha, Shi-Jon Martina (c), Joey Antonioli, Derrick Slagveer.