Samenvatting: Panneflek scoort heerlijke goal in oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen

FC Twente heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen sc Heerenveen. Het treffen werd afgewerkt op Sportpark Skoatterwald in Friesland en eindigde in een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg kwam al in de 13e minuut op een 1-0 voorsprong, maar deze werd in de 62e minuut teniet gedaan door een treffer van jeugdspeler Panneflek.

FC Twente startte met geen enkele speler die afgelopen zondag aan de aftrap stond tegen Feyenoord. Pas diep in de tweede helft mocht Vlap zijn opwachting maken. De rest van de spelers die zondag begonnen in De Kuip kwamen niet in actie. De invallers Ltaief, Kuipers, Eiting, Besselink en Kjolo stonden woensdagmiddag wel aan de aftrap.

Tyton (46. El Maach), Mesbahi (46. Nagel), Lagerbielke, Van Hoorenbeeck, Kuipers, Kjolo, Eiting, Besselink, Panneflek (82. Vlap), Kuster, Ltaief.