Eerste elftal

Bart van Rooij in Elftal van de Week na uitstekend thuisdebuut

FC Twente speelde zaterdag teleurstellend met 1-1 gelijk tegen PEC Zwolle. FC Twente liet zich in de 8e minuut verrassen, waarbij Bruns er niet goed uit zag. In de tweede helft zorgde Steijn in de 63e minuut voor de gelijkmaker. Hoewel FC Twente nog kansen kreeg op een voorsprong, werden deze niet benut.

Ondanks de tegenvallende prestatie besloot Voetbal International toch een speler van FC Twente op te nemen in het Elftal van de Week. De eer gaat naar nieuwkomer Bart van Rooij, die in zijn thuisdebuut een goede indruk achterliet.

Clubwatcher Leon Ten Voorde zag naast Van Rooij nog een speler uitblinken: "De beste spelers bij FC Twente waren de beide vleugelverdedigers. Bart van Rooij kende een prima debuut in De Grolsch Veste en Anass Salah Eddine, die nieuweling Bas Kuipers vooralsnog uit de basis houdt, gaf vooral voor rust de nodige aanvallende impulsen”, schrijft hij in De Tubantia.

Elftal van de Week: Schendelaar; Van Rooij, Goes, Boscagli, Dams; Mijnans, V. Edvardsen, Meerveld; Sadiq, Parrott, Van Bommel