Eerste elftal

70.000 Manchester United-fans overklast door uitvak: 'Tukkers waren nogal noisy'

70.000 Manchester United-fans overklast door uitvak: 'Tukkers waren nogal noisy'

In de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Europa league speelde FC Twente met 1-1 gelijk tegen Manchester United. Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar delen hun ervaringen van de recente uitwedstrijd van FC Twente tegen Manchester United. Ze bespreken de geweldige aanwezigheid van de Twente-supporters, die tijdens de wedstrijd de sfeer bepaalden, ondanks de enorme menigte van 70.000 Manchester United-fans.

"Ik heb de hele weg in de taxi al die Twente-liedjes in mijn hoofd. Dat komt omdat we alleen maar de Twente-supporters hebben gehoord”, laat Leon ten Voorde weten in de De Ballen Verstand. “Ik zag iets op social media langs komen van nu weten de Twente supporters ook waarom het ‘het theater van de dromen’ wordt genoemd."

Fardau Wagenaar vraagt zich af: "Het was echt zo stil, hoe kan dat nou?" Ten Voorde voegt hieraan toe: "de sfeer in Engeland wordt echt overschat op het hoogste niveau. Je hebt ze niet gehoord. En ook op televisie wat ik hoorde, alleen maar FC Twente. Het was geweldig. De supporters hebben een geweldige avond gehad en zich geweldig gedragen.”

Na de wedstrijd maakten Wagenaar en Ten Voorde een opmerkelijke ontmoeting mee: "Toen kwam er een hele dronken vrouw aan, die haar vinger in haar keel stak en riep: 'Amsterdam-supporters, Rotterdam-supporters.' Die was helemaal enthousiast over de Twente supporters. Andere vonden de Tukkers nogal noisy.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties