Nieuws

Voormalig spits FC Twente sluit weer aan

Voormalig spits FC Twente sluit weer aan

Vandaag een oud bekende bij de selectie van Jong FC Twente dat een oefenwedstrijd speelde tegen Jong Vitesse. Voor de tweede keer dit seizoen is voormalig FC Twente spits Ninos Gouriye aangesloten bij de selectie van Michel Jansen om hier zijn conditie op peil te houden.

[google]Gouriye trainde aan het begin van dit seizoen ook al mee en maakte speelminuten in de oefenwedstrijd tegen WKE uit Emmen. Hij koos vervolgens voor een avontuur in Roemenië waar hij tekende bij Astra Giurgiu. Het werd geen succes.

In totaal speelde hij zeven wedstrijden voor de huidige koploper van Roemenië. Vier in de competitie, twee voor de Roemeense beker en één voor de League Cup. Alleen in de laatste wedstrijd wist hij het doel te treffen.

Voor zijn avontuur bij Astra Giurgiu speelde Gouriye voor Heracles Almelo, ADO Den Haag, Excelsior en FC Twente, de club waarmee hij debuteerde in het betaald voetbal. In dienst van de Tukkers speelde hij zes officiële wedstrijden waarvan twee in de Europa League, één in de beker en drie in de Eredivisie. Hij kwam in deze wedstrijden niet tot scoren.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties