Samenvatting Schalke 04 - FC Twente oefenwedstrijd 2024-2025 (0-0)

De vriendschappelijke wedstrijd tussen FC Schalke 04 en FC Twente is woensdagavond in een 0-0 gelijkspel geëindigd. Beide ploegen kregen genoeg kansen om te scoren, maar wisten het net niet te vinden. FC Twente speelde bij vlagen prima, maar heel overtuigend was het spel niet. Trainer Joseph Oosting wisselde in de rust driemaal, na een uur nog vijf keer en in de 78e minuut nog tweemaal.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Regeer (61' Sampsted), Hilgers (61' Bruns), Pröpper (61' Van Hoorenbeeck), Kuipers (46' Salah-Eddine); Kjolo (61' Besselink), Eiting (46' Vlap), Steijn (61' Taha); D. Rots (78' M. Rots), Van Wolfswinkel (78' Kuster), Ltaief (46' Van Bergen)