Eerste elftal

Samenvatting: FC Twente speelt met 2-2 gelijk op bezoek bij RKC

FC Twente is er zaterdagavond niet in geslaagd om met een driepunter terug te keren uit Waalwijk. De Tukkers gingen op bezoek bij het geplaagde RKC, dat tot afgelopen weekend alle wedstrijden had verloren. Steijn kopte FC Twente nog op voorsprong na een knappe voorzet van Van Rooij, maar daarna ging het mis. In de omschakeling scoorde het compact spelende RKC de gelijkmaker en vlak na rust was het Unnerstall die blunderde. Hij speelde Van der Water zo in de voet en die hoefde de bal alleen maar in het open doel te tikken. In blessuretijd van de tweede helft scoorde Eiting uit een corner van Steijn met zijn hoofd de 2-2. Dit was tevens de eindstand. Hieronder de samenvatting van de wedstrijd.