Eerste elftal

Samenvatting FC Twente - Red Bull Salzburg derde voorronde Champions League 2024-2025 (3-3)

Het was erop of eronder voor FC Twente tegen FC Red Bull Salzburg. Helaas werd het het laatste. De ploeg van Oosting kwam uiteindelijk één doelpunt tekort voor een verlenging. Na 90 minuten stond er een 3-3 eindstand op het scorebord waardoor RB Salburg over twee wedstrijden met 5-4 won.

De Champions League-droom is uiteen gespat, maar de ploeg is zeker nog niet klaar in Europa. FC Twente stroomt nu door naar de competitiefase van de Europa League. Tot en met januari speelt FC Twente zeker acht wedstrijden. Vier thuis en vier uit. De loting is op vrijdag 30 augustus. Dan worden de tegenstanders bekend.

Opinie: Wat vond jij van de wedstrijd? Wat moet Oosting meenemen naar de volgende thuiswedstrijd tegen Sparta?