Samenvatting FC Twente - Motherwell FC voorbereiding seizoen 2024-2025

FC Twente speelde vrijdag de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024-2025. Om 19:00 uur werd er in Deurningen afgetrapt op het complex van DSVD. FC Twente kwam twee keer op achterstand, maar kwam ook twee keer terug. De eindstand na 90 minuten was 2-2. Beide Twentse goals kwamen op naam van Daan Rots. De eerste in de 46e minuut en de tweede in de 79e.

De mooiste treffer kwam in de 78e minuut op naam van de tegenstander. Na balverlies werd Unnerstall, die ver voor zijn goal stond, verrast door een fraai afstandsschot vanaf de middellijn van Ebiye. Een minuut later was het Rots die zijn tweede scoorde en hiermee de eindstand op het scorebord zette. De samenvatting van de wedstrijd volgt in de loop van de avond.