Samenvatting FC Twente - Hannover 96 oefenwedstrijd seizoen 2024-2025 (3-3)

Ter afsluiting van het trainingskamp in Oostenrijk speelde FC Twente zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Hannover 96. In Leogang werd het 3-3 van 4x30 minuten te hebben gespeeld. Michel Vlap, Harrie Kuster en Sayf Ltaief waren de doelpuntenmakers namens FC Twente. De Tukkers keren zondag na een ochtendtraining huiswaarts. Woensdag om 18:45 uur staat alweer de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan speelt FC Twente in Marl tegen FC Schalke 04.

Eerste uur
In het eerste kwart was FC Twente de betere ploeg. Michel Vlap maakte de verdiende 1-0. Het tweede kwart was een stuk minder van de kant van FC Twente. Hannover 96 draaide de wedstrijd om naar 1-2. Vlak voor tijd wist Harrie Kuster er met een heerlijk doelpunt nog 2-2 van te maken.

Tweede uur
Het tweede uur was een stuk saaier. Nadat Lucas Vennegoor of Hesselink in de warming-up afhaakte met een lichte blessure, moest Vlap nog even een kleine twintig door als spits. Vervolgens kwam verdediger Juliën Mesbahi in het veld, waarna linksback Mats Rots de spits werd. Het was wat improviseren voor Oosting en er werden niet veel kansen gecreëerd, maar er werd toch nog tweemaal gescoord. In de 107e minuut maakte Sayf Ltaief zijn eerste doelpunt voor de club, nadat hij niet faalde oog-in-oog met de doelman. In de 118e minuut zag Tyton er niet goed uit bij een vrije trap, waardoor het 3-3 werd

Opstelling eerste uur: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Kuipers; Kjolo (49' Kuster), Vlap, Steijn; D. Rots, Van Wolfswinkel, Van Bergen

Opstelling tweede uur: Tyton; Regeer, Bruns, Van Hoorenbeeck, Salah-Eddine; Besselink, Eiting, M. Rots; Taha, Vlap (18' Mesbahi), Ltaief