Eerste elftal

Mourinho zorgt voor commotie vlak voor treffen met FC Twente

Na de 1-0 overwinning op NAC, gaat de focus naar de volgende Europese kraker voor FC Twente. Na de schitterende 1-1 op bezoek bij Manchester United, volgt in de Europa League nu de thuiswedstrijd tegen Fenerbahce. Een ploeg waar FC Twente nog een appeltje mee heeft te schillen. De Turken schakelden de Tukkers vorig seizoen uit in de play-offs van de Conference League.

De komst van Fenerbahce betekent wederom de terugkeer van Jayden Oosterwolde en Dusan Tadic in de Grolsch Veste. Laatstgenoemde scoorde afgelopen weekend in de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Antalyaspor. Tadic zette in de 63e minuut de 0-1 op het scorebord, waarna de thuisploeg in de 81e minuut de wedstrijd zelf besliste door een eigen doelpunt. Na afloop ging het echte niet zozeer over de wedstrijd, want het was trainer Jose Mourinho die alle aandacht naar zich toe wist te trekken.

Na de 0-1 dacht Dzeko de 0-2 te hebben gescoord, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. Hier was Mourinho het niet mee eens, zocht het moment op op zijn laptop, zette het beeld stil en plaatste deze voor de camera. Het leverde de spraakmakende oefenmeester een gele kaart op. Hieronder de beelden van wederom een uniek moment van The Special One.