LIVE | FC Twente met tien man strijdend onderuit tegen S.S. Lazio

Na twee gelijke spelen in de Europa League, ging FC Twente donderdagavond voor het eerst onderuit tegen Lazio. Na een vroege rode kaart voor Lars Unnerstall stond de ploeg van Joseph Oosting tachtig minuten met tien man. Pedro scoorde tien minuten voor de rust de 0-1. FC Twente hield moedig stand en vocht zich de tweede helft terug in de wedstrijd, maar kreeg vlak voor tijd de 0-2 tegen op de counter.

FC Twente bleef lang strijden na de rode kaart. Na een lastige eerste helft, vocht het team van Oosting zich helemaal terug in het tweede bedrijf. Strijd werd geleverd en duels werden gewonnen. Deze strijdlust werd ook beloond met enkele kleine kansjes, maar het zat telkens net niet mee. Lazio bleef gevaarlijk via de counter en wist uiteindelijk pas in de laatste minuten de wedstrijd te beslissen.

Opinie: Wat vond jij van de wedstrijd? Laat je mening horen in de reacties!

Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Regeer, Vlap, Steijn, Van Wolfswinkel, Van Bergen en Lammers.