Eerste elftal

Jong Oranje met Bruns en Regeer nog altijd ongeslagen

Met Youri Regeer koud binnen de lijnen schoot debutant Maxim Dekker het enige doelpunt van Jong Oranje binnen tegen Jong Mexico. De verdediger van AZ schoot een kwartier voor tijd de winnende 1-0 binnen in het Erve Asito Stadion. Dekker vormde het centrale duo van Jong Oranje samen met Max Bruns, speler van FC Twente. Regeer begon dus op de bank, maar kwam na 71 minuten het veld in voor Noah Ohio. Bekijk hieronder de samenvatting van Jong Oranje - Jong Mexico.

Jong Oranje had in de eerste helft moeite het net te vinden, en de tweede helft leek het ook die kant op te gaan. Beide kanten kwamen niet tot veel kansen. Maxim Dekker bracht daar in minuut 76 verandering in. Hij was trefzeker bij zijn debuut voor Jong Oranje op aangeven van Ezechiel Banzuzi.

Waar Anass Salah-Eddine zich afmeldde voor Jong Oranje, begon Max Bruns in de basis. Hij pakte na een kwartier al een gele kaart, maar mocht wel de hele wedstrijd blijven staan. Regeer begon op de bank en kwam vlak voor de 1-0 het veld in.

Aanstaande maandag speelt Jong Oranje de belangrijke wedstrijd tegen Jong Zweden voor de EK kwalificatie. Tot nu toe werden alle negen duels gewonnen, en dus ligt er een mooie kans om met dertig punten uit tien wedstrijden ongeslagen richting het EK te gaan.