Feyenoord-supporters woest op Smal: "We krijgen de kneuzen van FC Twente"

De supporters van Feyenoord waren zaterdagavond woest na opnieuw puntverlies in de eredivisie. De Rotterdammers dachten met een 0-2 voorsprong de overwinning binnen te hebben, maar gaf deze voorsprong in de laatste tien minuten uit handen. Het werd 2-2 door doelpunten in de 81e en de 92e minuut. Na de wedstrijd kreeg Gijs Smal de nodige kritiek te verwerken gezien zijn negatieve hoofdrol bij de aansluitingstreffer.

Hij verspeelde de bal op knullige wijze op de helft van de tegenstander. Uit de counter scoorde FC Groningen de 1-2. Het leidde tot de nodige kritiek op X. Ook Ramiz Zerrouki werd als oud-Twente-speler betrokken bij de discussie over Smal. Hieronder een greep uit de reacties.