FC Twente (v) boekt nodige overwinning, aartsrivaal Ajax verspeelt punten

FC Twente vrouwen heeft een mooie overwinning geboekt met 1-2 in de uitwedstrijd tegen Telstar. De doelpunten werden gescoord door Jaimy Revensberg, die in de 13e minuut de score opende, en Nikée Diana van Dijk, die in de 28e minuut de stand op 2-0 bracht. Telstar wist echter nog na de rust terug te komen, met een aansluitingstreffer van Chinatsu Kira in de 49e minuut.

Dankzij deze overwinning kan FC Twente drie waardevolle punten bijschrijven, waardoor ze zich nu op de vierde plek bevinden met acht punten uit vier wedstrijden. Telstar staat na vier wedstrijden op de elfde plek, met slechts één punt. Een belangrijke overwinning voor FC Twente, aangezien ze vorige week in eigen huis punten verspeelde tegen Excelsior en in de Champions League verloren van Chelsea FC.

In een ander spannend duel verspeelde concurrent Ajax kostbare punten door in een gelijkspel tegen Feyenoord te eindigen. De wedstrijd eindigde in 0-0, wat de strijd om de bovenste posities intressant houdt. Op dit moment staan FC Utrecht, Ajax en PSV nog boven FC Twente.