Bizar: Falende scheidsrechter post op Instagram foto van rode kaart Unnerstall

FC Twente verloor donderdagavond met 2-0 van SS Lazio in de hoofdfase van de Europa League. Lars Unnerstal pakte in de 11e minuut al een rode kaart, waardoor FC Twente verder moest met tien man. Hoewel die beslissing wel terecht was, kwamen er later in de wedstrijd nog beslissingen waarvan niet iedereen het mee eens was. Scheidsrechter Nikola Dabanovic uit Montenegro gaf vervolgens ook nog Max Bruns, Bart van Rooij, Ricky van Wolswinkel en Michel Vlap allemaal een gele kaart. Ook floot hij bij Mees Hilgers voor een penalty, die later terug werd gedraaid door de VAR.

Na een helft van de wedstrijd tegen Lazio waren de supporters van FC Twente niet te spreken over de scheidsrechter, wat resulteerde in een hels fluitconcert. Dabanovic maakte een dag na de wedstrijd vervolgens de vreemde beslissing om een foto op zijn instagram verhaal te uploaden waarbij hij de rode kaart uitdeelt in de 11e minuut van de wedstrijd. Bekijk de foto hieronder.