Beoordeel de spelers met een cijfer na de 2-1 nederlaag tegen Feyenoord

FC Twente heeft de reeks van drie overwinningen op rij in de eredivisie niet uit weten te breiden naar vier. De ploeg van Joseph Oosting ging zondag op bezoek in De Kuip en verloor daar met 2-1 van Feyenoord. Een fikse domper, want FC Twente was het grootste deel van de eerste helft heer en meester in Rotterdam. Nadat Rots een honderd procent kans om zeep hielp - hij raakte de bal verkeerd waarna deze langs het doel hobbelde - was het Feyenoord dat scoorde uit de eerste kans. Daarna werd ook nog een zeldzame fout van Lars Unnerstall afgestraft waardoor FC Twente totaal tegen de verhouding in ging rusten met een 2-0 achterstand.

In de tweede helft scoorde FC Twente in de 79e minuut de aansluitingstreffer door wederom een schitterende goal van Sem Steijn. De middenvelder staan na acht wedstrijden op zeven doelpunten en is hiermee de topscorer van de eredivisie. FC Twente kreeg nog 15 minuten om de gelijkmaker te scoren, maar dit lukte niet. Eindstand 2-1. Maar wie waren bij FC Twente de uitblinkers en wie stelden teleur? Tijd voor de cijfers!